Præ-operativ blodprofil

Information om blodprøve før fuld narkose (anæstesi)

Når dit kæledyr har fået en tid til en behandling, som kræver fuld narkose.

En narkose vil uundgåeligt give en påvirkning af kroppens normale fysiologiske funktioner herunder kredsløbet.

Dyrlægen udfører en klinisk undersøgelse af dit kæledyr forud for narkosen. For at få supplerende information om dyrets sundhedstilstand anbefaler vi oftest, at der desuden udtages en blodprøve. Denne bruges til at vurdere, om der skal tages særlige forholdsregler for at mindske risikoen for komplikationer ved narkosen og behandlingen. Nogle gange kan en blodprøve vise tegn på sygdom, som endnu ikke er kommet til udtryk fysisk hos dyret—altså et tilsyneladende rask dyr. 

Det er derfor vigtigt, at der bliver taget højde for eksempelvis nedsat nyrefunktion, da et narkoseforløb kan betyde, at dyrets nyrefunktion forværres yderligere.

Eftersom vi har analyseapparaterne til at udføre målingerne her på dyreklinikken, kan blodprøven udtages og analyseres om morgenen, inden narkosen skal finde sted.

Resultaterne fra blodprofilen vil desuden være til gavn som fremtidige referenceværdier, hvis dit kæledyr på et andet tidspunkt skulle få brug for behandling her på klinikken. Denne ekstra information i journalen giver os bedre mulighed for at vejlede dig også på længere sigt.

Giv os venligst besked ved indlæggelsen om du ønsker en blodprofil.

Prisen på denne blodundersøgelse beløber sig alt i alt til 566,50 kr.​​

Firmainformation

Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS

CVR: 29631379

Adresseinformation

Sct. Jørgensbjerg 27

4400 Kalundborg

Kontaktinformation

Telefon: 5​9 56 57 57

Mail: kontakt@sj-dyreklinik.dk