Neutralisering

Hvis du har besluttet dig for, at din hund eller kat ikke skal bruges til avl, kan det være en god ide at få dyret neutraliseret. Udover at forhindre uønskede hvalpe og killinger kan en neutralisering være med til at forebygge udvikling af sygdomme i kønsorganerne, ligesom visse adfærdsproblemer kan afhjælpes.

Kastration

Handyret neutraliseres ved en kastration, hvor begge testikler fjernes således, at befrugtning ikke længere kan finde sted. Yderligere kan en kastration ofte være med til at afhjælpe uønsket adfærd såsom dominans, strejfen, urinmarkering mv. Desuden nedsættes risikoen for udvikling af sygdomme i kønsorganerne (f.eks. forstørret prostata), når dyret er kastreret

Sterilisation

Hunkatten og tæven neutraliseres ved en sterilisation, hvor æggestokkene fjernes, således, at dyret ikke længere kommer i løbetid, kan parres og og blive drægtigt. Desuden fjerner man risikoen for udvikling af livmoderbetændelse, ligesom risikoen for udvikling af knuder i mælkekirtlerne nedsættes markant hvis operationen foretages tidligt i dyrets liv.

Bedøvelse

Før dyret bedøves gennemgår det en klinisk undersøgelse, hvor det vurderes om det er i stand til at klare bedøvelsen. Samtidig foretages der en altid en individuel vurdering af, hvilken type bedøvelse, der vil være bedst egnet til lige netop dit dyr! På den måde sikres det bedst mulige forløb under operation og opvågning.

Smertestillende

I forbindelse med alle operationer bliver dit dyr behandlet med smertestillende medicin. På den måde sikres det, at dyret er smertefri under hele forløbet og efterfølgende hurtigst muligt er frisk og smertefri igen.​

Priser:​

Kastration af hankat inkl. bedøvelse og smertebehandling :​

895 kr.

Kastration af hanhund inkl. bedøvelse og smertebehandling:

op til 20 kg

2550 kr.

20-40 kg

2650 kr.

over 40 kg

2800 kr.

Sterilisation af hunkat inkl. bedøvelse og smertebehandling:

1595 kr.

Sterilisation af hunhund inkl. bedøvelse og smertebehandling.

op til 20 kg

4600 kr.

20-40 kg

4700 kr.

over 40 kg

4850 kr.

Firmainformation

Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS

CVR: 29631379

Adresseinformation

Sct. Jørgensbjerg 27

4400 Kalundborg

Kontaktinformation

Telefon: 5​9 56 57 57

Mail: kontakt@sj-dyreklinik.dk